Kurum Adı : Çobanoğlu İlkokulu
WEB Adresi : http://cobanogluvan.meb.k12.tr
Adres : Çobanoğlu Köyü Merkez/VAN

VİZYON
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler,görevini yerine getirmede endişeleri yoktur,birlik ve beraberlik dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir.Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.

MİSYON
Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Öğretim programlarında belirtilen hedeflere yönelebilen Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan Kendi kendisini yönetebilen, mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, zamanı verimli olarak kullanabilen araştırmacı, özgür düşünceye sahip, sorgulayıcı, yaşama estetiğine özen gösteren, gelişim için risk alabilen, amaçlara ulaşmada gereken çabayı gösterebilen, duygusal olarak dengeli, başkalarında ilgi uyandırma ve güdüleme becerisine sahip, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyleri yetişitirmek için varız.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 30
Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 - 14:30
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : Yok
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : OKUL LOJMANI VALİLİK VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ONAYIYLA SINIFA ÇEVRİLMİŞTİR.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : SOBA

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : KÖYÜMÜZ VAN MERKEZE 15 KM UZAKLIKTADIR.KÖY YOLU ASFALTTIR.
Ulaşım : ÖĞRETMENLERİN KÖYE ULAŞIMI ÖZEL ARABALARIYLA OLMAKTADIR.AYRICA LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN SERVİSLER MERKEZE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : KÖYÜMÜZ YAKLAŞIK 50 HANEDEN OLUŞMAKTADIR.KÖYLÜLER GEÇİMİNİ GENELLİKLE HAYVANCILIK VE TARIMLA SÜRDÜRMEKTEDİRLER.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: